Itin skani žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis

Paskelbė:
15 Lapkričio 2021

Ingredientai


  • žirniai: 0,5 stiklinės
  • perlinės kruopos: 2 valgomųjų šaukštų
  • bulvės: 4
  • morkos: 1
  • svogūnai: 1
  • česnakas: 1 skiltelės
  • krapai: ryšulėlio
  • lauro lapai: 2
  • juodieji pipirai: žiupsnio
  • druska: pagal skonį
  • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
  • vanduo: 2 litrų


Recepto paruošimas


1. Pirmiausia perlines kruopas ir žirnius užpilkite vandeniu ir palikite brinkti per visą naktį. Šitaip bus sutaupomas mūsų laikas, nes kruopos išvirs daug greičiau.
2. Kitą dieną daržoves nulupame. Bulves supjaustykite kubeliais.
3. Suberkite į puodą su kruopomis. Užpilame vandeniu ir užkaiskite virti.
4. Tada morką sutarkuokite burokinės tarkos pagalba, svogūną ir česnaką pasmulkinkite.
5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite susmulkintas daržoves ir kepinkite, kol jos šiek tiek suminkštėja.
6. Tuomet keptuvės turinį verskite į puodą. Berkite druskos, lauro lapus ir pipirus.
7. Virkit maždaug pusvalandį.
8. Išvirusią sriubą pagardinkite susmulkintais krapais, patiekite ir skanaukite!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно