Šventinio stalo užkandis, kuris primins pažįstamas salotas










Paskelbė:
26 Geg. 2021

Jums reikės:

  • virtų burokėlių 1 vnt. (250 g)
  • kiaušinių 3 vnt.
  • alyvuogių aliejaus
  • miltų 80 g
  • druskos 1 arbatinio šaukštelio
  • cukraus 0,5 šaukštelio
Įdarui:
  • rūkytos lašišos 200 g
  • varškės užtepėlės 300 g
  • marinuotų agurkų 3 vnt.
  • krapų

Gaminimas:


Burokėlius sutarkuokite ir sumaišykite su kiaušinių tryniais.Taip pat įpilkite aliejaus, miltų, pagadinkite druska ir sumaišykite.
Kiaušinių baltymus išplakite ir atsargiai įmaišykite į burokėlių masę.
Paskleiskite masę ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi ir išteptos aliejumi, kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Kai iškeps, palikite atvėsti, ištepkite varškės užtepėle ir pabarstykite žolelėmis, smulkiai pjaustytais agurkais, išdėliokite žuvies gabaliukus ir viską suvyniokite.
Palikite vyniotinį kepimo popieriuje šaldytuve bent valandai ir supjaustykite prieš patiekiant.


Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно