Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais

Ingredientai
- silkės filė: 400 gramų
- marinuoti pievagrybiai: 400 gramų
- morkos: 2 (virtos)
- konservuoti kukurūzai: 6 šaukštų
- garstyčios: pagal skonį
- mėgstamas majonezas: pagal skonį (arba natūralus graikiškas jogurtas)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia silkės filė supjaustykite nedideliais kubeliais.
2. Tada marinuotus pievagrybius supjaustykite riekelėmis.
3. Morką taipogi supjaustykite kubeliais arba sutarkuokite šiaudeliais.
4. Po to viską sudėkite į dubenį, ten pat berkite konservuotus kukurūzus, pagal savo ar valgančiųjų skonį pagardinkite mėgstamu majonezu (arba natūraliu jogurtu), trupučiu garstyčių ir viską išmaišykite.
5. Paragaukite, jei atrodo, kad reikia, galite paskaninti druska ir/arba pipirais. Štai ir viskas. Skanaukite! ;)
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais

Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais

Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais

Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė

Laimingo gyvenimo receptas: Ko negalima ir ką reikia daryti per savo gimimo dieną?

Vištienos kebabas

Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais

Neapolietiška trinta kukurūzų sriuba

Pyragas su silkių file ir pievagrybiais

salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

mišrainė - salotos su pievagrybiais ir kumpiu

Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"

Mišrainė / Salotos "Katerina"

Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis

Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele

JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS

VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI

JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS

MAKARONAI SU TUNU IR KONSERVUOTAIS KUKURŪZAIS

SŪRIO IR KUMPIO MIŠRAINĖ SU MARINUOTAIS GRYBAIS

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA

ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"