Stulbinantis majonezas

1 receptas
Ingredientai:
– 1 kiaušinis
– 250 ml saulėgrąžų aliejaus be kvapo
– 1 arbatinis šaukštelis cukraus
– 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
– 1 valgomasis šaukštas citrinų sulčių
Viską supilti į 0,5 l stiklainį. Paimti įmerkiamą blenderį ir svarbiausia trynį prispausti taip,kad jis būtų šluotelės viduje prispaustas prie stiklainio dugno.
Plakti trynį, laikas nuo laiko pakeliant šluotelę. Plakame 2-3 min.
štai ir pagaminta! Natūralus produktas!
Norite tartaro – pridėkite česnako ir smulkiai pjaustyto rauginto agurkėlio.
2 receptas:
Ingredientai:
– 1 kiaušinis ir 1 trynys
– 1 valgomasis šaukštas garstyčių
– 300-400 g rafinuoto saulėgrąžų aliejaus
– pusės citrinos sultys
– 2 valgomieji šaukštai vandens
Paruošti kaip 1 receptą.
3 receptas ( be kiaušinių)
Ingredientai:
– 150 g pieno
– 150g saulėgrąžų aliejaus be kvapo
– 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
– 1-2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
– druska
1. Aliejų ir pieną plakti blenderiu 3-4 min
2. Vidury plakimo dėti garstyčias ir druską.
3. Kai masė taps sniego baltumo, panaši į labai tirštą grietinę, nenustojant plakti supilti citrinos sultis.
4. Masė labai greitai sutirštės.
Ingredientai:
– 1 kiaušinis
– 250 ml saulėgrąžų aliejaus be kvapo
– 1 arbatinis šaukštelis cukraus
– 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
– 1 valgomasis šaukštas citrinų sulčių
Viską supilti į 0,5 l stiklainį. Paimti įmerkiamą blenderį ir svarbiausia trynį prispausti taip,kad jis būtų šluotelės viduje prispaustas prie stiklainio dugno.
Plakti trynį, laikas nuo laiko pakeliant šluotelę. Plakame 2-3 min.
štai ir pagaminta! Natūralus produktas!
Norite tartaro – pridėkite česnako ir smulkiai pjaustyto rauginto agurkėlio.
2 receptas:
Ingredientai:
– 1 kiaušinis ir 1 trynys
– 1 valgomasis šaukštas garstyčių
– 300-400 g rafinuoto saulėgrąžų aliejaus
– pusės citrinos sultys
– 2 valgomieji šaukštai vandens
Paruošti kaip 1 receptą.
3 receptas ( be kiaušinių)
Ingredientai:
– 150 g pieno
– 150g saulėgrąžų aliejaus be kvapo
– 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
– 1-2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
– druska
1. Aliejų ir pieną plakti blenderiu 3-4 min
2. Vidury plakimo dėti garstyčias ir druską.
3. Kai masė taps sniego baltumo, panaši į labai tirštą grietinę, nenustojant plakti supilti citrinos sultis.
4. Masė labai greitai sutirštės.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Kaip mielėmis tręšti pomidorus ir agurkus – rezultatai jus priblokš

Naminis majonezas su garstyčiomis

Kiaušinius dažome natūraliai

Garsus Vienuolio receptas: padeda išnaikinti vėžines ląsteles ir stiprina imunitetą!

Jautienos befstrogenas

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Silkė garstyčių padaže

Jautienos troškinys su daržovėmis

Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja

Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“

Sviestinis kremas

„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.

Labai skanios spurgos

ispaniškas desertas

Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną

SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU

KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS

Šventėms – tortas „Snickers“

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“

Pikantiški 6 šašlykų receptai

Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai

Gardi prancūziška svogūnų sriuba