Salierų padažas žuvies patiekalams

INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
1 stiklinė žuvies sultinio, 200 gramų salierų, 2 šaukštai kvietinių miltų, 1 šaukštas sviesto, 1 citrina, 0.5 stiklinės grietinės, Druskos pagal skonį Cukraus pagal skonį Juodųjų pipirų pagal skonį Muskato pagal skonį |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins

Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Klasikinis medaus tortas

Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis

Orkaitėje keptas guliašas su paprikomis

Mėsa gruziniškai, kuri pagal skonį labai panaši į šašlyką

Pekino kopūstų salotos su vištiena.

Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas

Krapų padažas

Greitas Obuolių pyragas

Šokoladinis kavos tortas

New Orlean’o stiliaus krevetės

Vištienos - voveraičių šventinis troškinys

Kepta višta „Citrina“

Vištienos ir salierų salotos

VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI

Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas

Lydeka su padažu

Grybų padažas

Baltas padažas kotletams

KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU

Šventėms – tortas „Snickers“

Pikantiški 6 šašlykų receptai