Padažas prie kugelio
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užviriname pieną. Išplakame kiaušinius, sumaišome juos su krakmolu ir druska. Užvirus pienui į jį po truputį, gerai maišant, pilame išplaktą masę. Maišome tol, kol masė pasidaro tiršta, o tada užsukame ugnį. Patiekiame dubenėlyje pagardintą spirgučiais. Skanaus!
Pienas, 1 litras Krakmolas, 3 šaukštai Druska, truputį Kiaušiniai, 2 vienetai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užviriname pieną. Išplakame kiaušinius, sumaišome juos su krakmolu ir druska. Užvirus pienui į jį po truputį, gerai maišant, pilame išplaktą masę. Maišome tol, kol masė pasidaro tiršta, o tada užsukame ugnį. Patiekiame dubenėlyje pagardintą spirgučiais. Skanaus!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tortas "Krepvilis"
Kiaušinius dažome natūraliai
BULVIŲ PLOKŠTAINIS. KUGELIS
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais
AVIENOS PLOVAS
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
VIŠTIENOS APKEPAS SU SŪRIU IR GRYBAIS
Šventėms – tortas „Snickers“
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Velykinis „Napoleonas“
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
Marinuotas česnakas šaltuoju būdu!
Spageti troškinys su vištiena
Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis
Tiršta vištienos ir ryžių sriuba
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais
Marinatas iš penkių
Tortas „Juodasis miškas“
Paprasčiausias ir skaniausias nekeptas desertas
Avgolemono sriubyte
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai