LENGVAS PICOS PADAŽAS
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
- pomidorų tyrė (pasta): 1 puodelio (1 puodelis - 250 ml)
- džiovintas raudonėlis: 0,25 šaukštelio
- džiovintas bazilikas: 0,25 šaukštelio
- česnako milteliai: 0,5 šaukštelio
- svogūnų milteliai: 0,5 šaukštelio
- druska
- pipirai
- cukrus: žiupsnelio
- Tiesiog viską gerai sumaišome ir jau galima iškart naudoti. Puikus padažiukas!
- Pastebėjimas: Visus nurodytus ingredientus reikėtų dėti kiekvienam pagal savo skonį, tačiau nurodyti baziniai produktų kiekiai padės Jums geriau susiorientuoti. O kam šiame recepte reikalingas cukrus? Kad "nuimtų" natūralų pomidorų rūgštumą. Verdant pomidorų rūgštumas sumažėtų ir be cukraus, bet dėl tos priežasties, kad šis padažas nėra verdamas, reikia šiokios tokios atsvaros ir žiupsnelis cukraus viską puikiai "pataisys".
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Raudonas picos padažas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Pica su vištiena ir ananasais
Tortas „Juodasis miškas“
Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai
Jautienos troškinys su daržovėmis
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Kaip pjaustyti svogūną?
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins