Naminis švelnus paštetas










Paskelbė:
29 Geg. 2021
Ingredientai:

  • vištienos kepenys – 600 g,
  • svogūnai – 100 g,
  • morkos – 100 g,
  • sviestas – 80 g,
  • grietinėlė – 200 ml,
  • druska, pipirai, žolelės, prieskoniai – pagal skonį.

Gaminimo eiga:

Kepenėles supjaustykite gabalėliais.
Susmulkinkite svogūną, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
Kepkite daržoves augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
Įpilkite truputį vandens ir troškinkite apie 10 minučių, kol vanduo išgaruos.
Kepkite kepenėles aliejuje, kol jos bus auksinės-rudos spalvos, tada įmeskite sviesto gabalėlį ir sumažinkite ugnį iki minimumo. Troškinkite, kol suminkštės.Supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 5 minutes.
Viską perkelkite į maisto smulkintuvą, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, ir sumalkite iki vientisos masės.
Pagamintą paštetą sudėkite į indą, atvėsinkite ir padėkite porai valandų į šaldytuvą.
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно