Sūrio padažas makaronams










Paskelbė:
31 Geg. 2021

Ingredientai


  • pienas: 150 mililitrų
  • minkštas sūris: 200 gramų
  • malta raudonoji paprika
  • druska
  • juodieji pipirai

Recepto paruošimas


1. Pirmiausia supjaustome sūrį.
2. Tada į nedidelį puodą supilame 150 mililitrų pieno, kuris turi būti gerai pašildytas, bet svarbiausia, kad jis neužvirtų.
3. Tuomet pašildę pieną iki reikiamos temperatūros, į keptuvę, ant šilto pieno, sudedame pjaustytą minkštą sūrį.
4. Gautą masę nuolatos maišome ir kaitiname ant silpnos kaitros, kol sūris pradeda tirpti.
5. Kai jau sūris išsilydo, puodą nukeliame nuo kaitros, nepaliaudami maišyti.
6. Dėl tokio nuolatinio maišymo pieno-sūrio masė turėtų gautis tiršta ir vienoda.
7. Įberiame druskos, pipirų ir paprikos pagal savo skonį. Papriką, jeigu norisi, galima pakeisti kariu.
8. Po to užpilame pasiruoštą padažą ant mėgstamo makaronų patiekalo.
9. Norint, kad patiekalas būtų kuo gardesnis, idealiausia padažą užpilti tik prieš pat patiekiant - šitaip padažas visiškai išlaiko skonį, būna kvapnus bei skanus.
10. Toks sūrio padažas tikrai Jūsų pamiltus patiekalus padarys įdomesnius bei skanesnius!
Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно