Vegetariški sumuštiniai su morkomis ir česnaku
Kategorija: Užkandžiai / Vegetariški / Veganiški
Ingredientai
- česnakų: 1 (arba pagal skonį)
- morkų: 3
- prancūziškų batonų: 1
- mėgstamo majonezo
- druskos
- aliejaus (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia riekelėmis pjaustytą batoną pakepinkite ant aliejaus.
2. Tada morkas smulkiai sutarkuokite (geriausia smulkesne nei su burokine tarka).
3. Taip pat sutarkuokite ir česnaką.
4. Dėkite mėgstamą majonezą, druską pagal skonį ir tada viską gerai išmaišykite.
5. Tuomet tepkite ant atvėsusio kepinto prancūziško batono, patiekite ir skanaukite! :)
PIKANTIŠKAS UŽKANDIS
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru
Tzadziki padažas. pagardas prie mėsos, žuvies
Vištienos kotletai su įdaru
Tobulas cukinijų apkepas su sūriu
Kokosinė daržovių sriuba su krevetėmis
UŽKANDIS PRIE VYNO
Tortilija su grybais
SKANŪS ŽUVIES KOTLETAI
Sunku būtų rasti skanesnį sumuštinį
Bulvių plokštainis su morkomis
Purus bulvių apkepas su daržovėmis
Prancūziška svogūnų sriuba
BULVINIAI BLYNAI SU PRIEDAIS
vegetariškas daržovių troškinys su varškės sūriu
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Vieno kąsnio sumuštiniai su tunu
Morkų ir silkės užtepėlė (arba įdaras šaukšteliams ar krepšeliams)
"ŠPROTAI PATALUOSE"
VIŠTIENOS IR LĘŠIŲ SRIUBA
Naminiai kebabai su česnakiniu padažu
Trinta česnakų ir morkų sriuba