Spagečiai su bolonijos padažu iš faršo ir sūriu

Kategorija: Makaronai, pica


Spagečiai su bolonijos padažu iš faršo ir sūriu

Paskelbė:
11 Lapkričio 2021

Ingredientai


  • alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
  • malta neriebi jautiena: 500 gramų
  • svogūnai: 1 (susmulkinto)
  • saliero stiebai: 2 (supjaustyti)
  • česnakas: 2 skiltelių (sutraiškytų)
  • pomidorų tyrė: 90 gramų
  • jautienos sultinys: 300 mililitrų
  • smulkinti konservuoti pomidorai: 1 skardinės (400 gramų)
  • druska
  • pipirai
  • spagečiai: 500 gramų
  • tarkuotas parmezano sūris: 1 saujos
  • bazilikas (jeigu norisi)


Recepto paruošimas


1. Pirmiausia puode įkaitiname aliejų.
2. Sudedame jautienos faršą, svogūną, salierą ir kepame maždaug 5 minutes arba, kol jautiena paruduoja.
3. Tada dedame česnaką, pomidorų tyrę, išmaišome, dar pakepame maždaug 60 sekundžių.
4. Tuomet supilame sultinį ir konservuotus pomidorus. Įberiame druskos, pipirų, užverdame.
5. Sumažiname kaitrą, uždengiame puodą dangčiu ir verdame maždaug 60 minučių kartas nuo karto vis pamaišydami.
6. Sūdytame vandenyje išverdame spageti makaronus pagal instrukcijas ant pakuotės. Nukošiame.
7. Po to sukrečiame spagečius į puodą su padažu, viską išmaišome, kad makaronai gerai pasidengtų padažu.
8. Patiekiame su tarkuotu parmezano sūriu ir bazilikais. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: