Spagečiai su bolonijos padažu iš faršo ir sūriu
Kategorija: Makaronai, pica
Ingredientai
- alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
- malta neriebi jautiena: 500 gramų
- svogūnai: 1 (susmulkinto)
- saliero stiebai: 2 (supjaustyti)
- česnakas: 2 skiltelių (sutraiškytų)
- pomidorų tyrė: 90 gramų
- jautienos sultinys: 300 mililitrų
- smulkinti konservuoti pomidorai: 1 skardinės (400 gramų)
- druska
- pipirai
- spagečiai: 500 gramų
- tarkuotas parmezano sūris: 1 saujos
- bazilikas (jeigu norisi)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia puode įkaitiname aliejų.
2. Sudedame jautienos faršą, svogūną, salierą ir kepame maždaug 5 minutes arba, kol jautiena paruduoja.
3. Tada dedame česnaką, pomidorų tyrę, išmaišome, dar pakepame maždaug 60 sekundžių.
4. Tuomet supilame sultinį ir konservuotus pomidorus. Įberiame druskos, pipirų, užverdame.
5. Sumažiname kaitrą, uždengiame puodą dangčiu ir verdame maždaug 60 minučių kartas nuo karto vis pamaišydami.
6. Sūdytame vandenyje išverdame spageti makaronus pagal instrukcijas ant pakuotės. Nukošiame.
7. Po to sukrečiame spagečius į puodą su padažu, viską išmaišome, kad makaronai gerai pasidengtų padažu.
8. Patiekiame su tarkuotu parmezano sūriu ir bazilikais. Skanaujame!
Taco makaronai su sūriu
Taco makaronai su sūriu
LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Jautienos ir kokosų karis
Senovinis austriškas guliašas su jautiena
TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA
Maltos mėsos ir fetos sūrio apkepas
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
AŠTRI POMIDORŲ SRIUBA | RECEPTAS
Spageti su faršu
Čili troškinys – ir sotu, ir nuo virusų saugo
Makaronai su didžiosiomis krevetėmis
Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė
AŠTRI ŽIRNIŲ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS
PRANCŪZIŠKA CUKINIJŲ SRIUBA
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
Makaronai su Bolonese padažu
Makaronai su krevetėmis ir grietinėlės padažu
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
MAKARONAI SU TUNU IR KONSERVUOTAIS KUKURŪZAIS
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU GRYBAIS
Lengvas pomidorų padažas picai