Kaip pašalinti iš vištienos hormonus ir antibiotikus

Kategorija: Naudingi patarimai


Kaip pašalinti iš vištienos hormonus ir antibiotikus

Paskelbė:
19 Geg. 2020
Kadaise ant mūsų stalo višta patiekdavo iš močiutės kiemo, be hormonų ir antibiotikų.

Šiandien supermarketuose mirga marga vištiena bei jos gaminiai. Ir visi mes žinome, kad gamintojai toli gražu ne visada sąžiningai konkuruoja tarpusavyje.

Jie lesina paukščius kombinuotais pašarais, hormonais ir (!) antibiotikais. O antibiotikai gali likti išlikti organizme ilgiau nei savaitę.

Kaipgi apsidrausti ir imtis tam tikrų atsargumo priemonių? Pašalinti iš vištienos antibiotikus galima tiesiog virtuvėje. Štai kaip galima atsikratyti kenksmingų toksinų.

Pirmas būdas.
Jei jūs verdate pirktą parduotuvėje vištą, tai sultinį geriau nevartokite. Jame nieko naudingo. Virimo procese visi toksinai išsiplauna iš mėsos ir patenka tiesiai į sultinį. Vištienos sriubai rekomenduojama nusipirkti naminę vištą.

Antras būdas.
Jei nusprendėte išsikepti vištą, tai iš jos išimkite vidaus organus, nes juose yra daug toksinų. Taip pat rekomenduojame nulupti odelę.

Trečias būdas.
Užmirkykite vištą tirpale. Tirpalui reikės 1 litro švaraus vandens ir porą šaukštų druskos. Taip pat į tirpalą galima įpilti 1/4 citrinos sulčių. Palaikykite vištą šiame tirpale apie 2 valandas. Nupilkite tirpalą. Pagaminkite naują ir vėl užmerkite vienai valandai.

Vištieną mirkyti rekomenduojama ir mineraliniame vandenyje. Tokiu būdu ne tik bus išvalyti toksinai, bet ir mėsa suminkštės.

Pasidalinkite šia informacija su savo pažįstamais!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: