Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais

Paskelbė:
07 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 1800g Vištienos
  • 500ml Kokosų pieno
  • 6vnt. Čiobrelių šakelių
  • 1vnt. Česnakų galvų
  • 1 valg. š. Sviesto

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
  3. Troškinimui skirtame puode įkaitiname aliejų ir ištirpiname sviestą. Svarbu, kad puodas būtų tinkamas naudoti orkaitėje.
  4. Sudedame į puodą vištienos gabaliukus ir pakepiname apie 4 minutes. Kai viena pusė apskrus apverčiame ir dar pakepame apie 4 minutes.
  5. Sudedame čiobrelio šakeles bei česnako skilteles ir dar pakepame apie 30 sekundžių. Kepant maišome.
  6. Supilame kokosų pieną, puodą uždengiame ir dedame į orkaitę 50-60 minučių, kol vištiena bus pilnai išsitroškins.
  7. Išimame iš orkaitės ir paliekame keletai minučių atvėsti.
  8. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: