Vištienos pjausneliai kitaip
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai:
- vištienos filė: 4 gabaliukų
- medus: 40 gramų
- garstyčios: 30 gramų
- česnakas: 3-4 skiltelių
- majonezas: 50 gramų
- druska: pagal skonį
- malti raudonieji pipirai: pagal skonį
- malta paprika: pagal skonį
- saulėgrąžų aliejus: 30 gramų
Recepto Instrukcijos:
- Iš pradžių paruošiame marinatą. Sumaišome garstyčias, saulėgrąžų aliejų, išspaustą česnaką, skystą medų bei mėgstamą majonezą.
- Tuomet įberiame druskos ir prieskonių pagal savo skonį. Viską gerai išmaišome.
- Tada vištieną nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir supjaustome plonais sluoksniais.
- Vištiena uždengiame su lipnia plėvele ir švelniai pamušame.
- Po to sudedame vištieną į gilų dubenį, užpilame marinatu ir paliekame marinuotis maždaug 1-2 valandas..
- Paskui sudedame marinuotus vištienos gabaliukus ant kepimo skardos, išklotos su kepimo popieriumi, užpilame mėsą su likusiu marinatu.
- Tada dedame indą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros ir kepame maždaug 40 minučių.
- Vištienos pjausneliai jau pagaminti! Patiekiame juos su mėgstamu padažu bei daržovėmis. Skanaus!
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Pikantiški 6 šašlykų receptai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai
Norisi paragauti ko nors nauja? Išbandykite šias vištienos ir pomidorų salotas!
Vištienos salotos "Praha". Paprastas patiekalas
Silkė garstyčių padaže
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS
Mėsa su bulvėmis puodynėje arba kepimo skardoje
Purus cukinijų ir ryžių apkepas
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Šventėms – tortas „Snickers“
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
Lietiniai su grybų įdaru