Vištienos pjausneliai kitaip

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Vištienos pjausneliai kitaip

Paskelbė:
20 Sausio 2020

Ingredientai:


    • vištienos filė: 4 gabaliukų
    • medus: 40 gramų
    • garstyčios: 30 gramų
    • česnakas: 3-4 skiltelių
    • majonezas: 50 gramų
    • druska: pagal skonį
    • malti raudonieji pipirai: pagal skonį
    • malta paprika: pagal skonį
    • saulėgrąžų aliejus: 30 gramų
  1. Recepto Instrukcijos:

  2. Iš pradžių paruošiame marinatą. Sumaišome garstyčias, saulėgrąžų aliejų, išspaustą česnaką, skystą medų bei mėgstamą majonezą.
  3. Tuomet įberiame druskos ir prieskonių pagal savo skonį. Viską gerai išmaišome.
  4. Tada vištieną nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir supjaustome plonais sluoksniais.
  5. Vištiena uždengiame su lipnia plėvele ir švelniai pamušame.
  6. Po to sudedame vištieną į gilų dubenį, užpilame marinatu ir paliekame marinuotis maždaug 1-2 valandas..
  7. Paskui sudedame marinuotus vištienos gabaliukus ant kepimo skardos, išklotos su kepimo popieriumi, užpilame mėsą su likusiu marinatu.
  8. Tada dedame indą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros ir kepame maždaug 40 minučių.
  9. Vištienos pjausneliai jau pagaminti! Patiekiame juos su mėgstamu padažu bei daržovėmis. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: