Vištiena bazilikų ir pomidorų padaže
Paskelbė:
01 Balandžio 2020
400g vištienos file,
4-5 pomidorų,
100 ml vištienos sultinio,
1 svogūno,
saujos šviežių baziliko lapelių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepimui

Vištienos file supjaustome juostelėmis ir pabarstome prieskoniais.
Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname vištienos gabaliukus, kol apskrus. Apkepusią vištieną išimame iš keptuvės ir atidedame į šalį.
Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais ir kepiname, kol svogūno gabalėliai taps permatomi.
Kol svogūnai kepa, kubeliais susipjaustome pomidorus ir baigus kepti svogūnams, pomidorus, vištienos sultinį ir balzaminį actą supilame į keptuvę. Išmaišome
Sumažiname ugnį ir patroškiname vis pamaišydami tol, kol pomidorai suminkštės ir keptuvės turinys pavirs į tyrelę.
Tuomet sudedame apkepintą vištieną ir patroškiname dar apie 5-7 min, kol vištiena visiškai iškeps.
Pabarstome šviežiais baziliko lapeliais ir patiekiame


Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно