Pangasijos filė kepta su daržovėmis – skaniai ir greitai

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Pangasijos filė kepta su daržovėmis – skaniai ir greitai

Paskelbė:
04 Vasario 2020
Jums reikės:
  • 3-4 pengasijos filė gabaliukų
  • 1 pomidoro
  • 1 žaliosios saldžios paprikos
  • 1-2 citrinų
  • 60-70 g alyvuogių
  • prieskonių pagal skonį: baziliko, juodųjų pipirų, rozmarino, kalendros
  • sviesto

Kaip ruošiame pengasiją?
  1. Greičiausias būdas – skrudinti gilioje keptuvėje. Pirmiausia ištirpiname šiek tiek sviesto ir jame keletą minučių patroškiname pjaustytą pomidorą, žaliąją papriką ir alyvuoges. Tada daržoves išimame.
  2. Į keptuvę dedame pangasijos filė gabaliukus, apibarstome juos prieskoniais ir apšlakstome pusės citrinos sultimis. Apklojame žuvį troškintomis daržovėmis ir keliomis citrinos riekelėmis. Kepame vieną pusę 5 minutes, tada apverčiame ir kepame dar 5 minutes.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: