TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
Kategorija: Triušiena
Puikus pasirinkimas norintiems pasigaminti skanų, sveiką ir maistingą patiekalą.Alaus tešloje kepti triušienos gabaliukai išlieka gardūs ir atvėsę.Viskas ko jums reikės ,tai nusipirkti kokybiškos triušienos ir šviežių daržovių.
4-5 porcijos
Gaminimui 45 min.
Reikės :
2 x 200 g ''Lapino puotos'' triušienos juosmeninės dalies file
2 x 200 g ''Lapino puotos'' triušienos mėsos juostelių
2 avokadai
200 g salotų lapų mišinio
4 šakelės pomidorų
5 skiltelės česnako
žolelių prieskonių mišinio
šviežiai maltų pipirų mišinio
druskos
alyvų aliejaus
citrinos sulčių
Alaus tešlai :
200 ml labai šalto alaus
1 kiaušinis
1 v.š. krakmolo
miltų pagal tirštumą
Gaminimas :
1.Triušienos gabalėlius ištrinkite smulkintų česnakų,žolelių ,druskos ir pipirų mišiniu.Paliekame pastovėti.Jeigu planuosite šį patiekalą rytdienai,galite ištrintus gabaliukus palikti ir nakčiai.
2.Gaminame alaus tešlą : plakame šaltą alų su kiaušiniu ,druska ir krakmolu.Dedame miltų tiek,kad tešla būtų labai tiršta ir tystanti.Tiršta tešla turi gerai prilipti prie triušienos ir nevarvėti.
3.Pomidorus su šakelėmis nuplauname ir apšlakstome alyvuogių aliejumi,druska ir pipirais.Juos kepkite orkaitėje apie 15-20 min.
4.Avokadui ir salotoms apšlakstyti sumaišykite alyvuogių aliejų ,citrinų sultis,pipirų mišinį,druską ir česnako skiltelę.Proporcijas derinkite pagal poreikį.
5.Įdėkite kepti pomidorus .Temperatūra 200 * C .Triušienos gabalėlius merkite į tešlą ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje iki gražiai apskrus.Triušienos ilgai kepti nereikia,neperkepkite.
6.Iškeptus gabalėlius dėkite ant popieriaus sugerti riebalų perteklių.Dėliojame į lėkštes salotas ir avokadą ,apšlakstykite padažu.Neapsunkinkite patiekalo bulvėmis,tikrai labai skanu ir be jų.
Skanių ir malonių akimirkų !!!
4-5 porcijos
Gaminimui 45 min.
Reikės :
2 x 200 g ''Lapino puotos'' triušienos juosmeninės dalies file
2 x 200 g ''Lapino puotos'' triušienos mėsos juostelių
2 avokadai
200 g salotų lapų mišinio
4 šakelės pomidorų
5 skiltelės česnako
žolelių prieskonių mišinio
šviežiai maltų pipirų mišinio
druskos
alyvų aliejaus
citrinos sulčių
Alaus tešlai :
200 ml labai šalto alaus
1 kiaušinis
1 v.š. krakmolo
miltų pagal tirštumą
Gaminimas :
1.Triušienos gabalėlius ištrinkite smulkintų česnakų,žolelių ,druskos ir pipirų mišiniu.Paliekame pastovėti.Jeigu planuosite šį patiekalą rytdienai,galite ištrintus gabaliukus palikti ir nakčiai.
2.Gaminame alaus tešlą : plakame šaltą alų su kiaušiniu ,druska ir krakmolu.Dedame miltų tiek,kad tešla būtų labai tiršta ir tystanti.Tiršta tešla turi gerai prilipti prie triušienos ir nevarvėti.
3.Pomidorus su šakelėmis nuplauname ir apšlakstome alyvuogių aliejumi,druska ir pipirais.Juos kepkite orkaitėje apie 15-20 min.
4.Avokadui ir salotoms apšlakstyti sumaišykite alyvuogių aliejų ,citrinų sultis,pipirų mišinį,druską ir česnako skiltelę.Proporcijas derinkite pagal poreikį.
5.Įdėkite kepti pomidorus .Temperatūra 200 * C .Triušienos gabalėlius merkite į tešlą ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje iki gražiai apskrus.Triušienos ilgai kepti nereikia,neperkepkite.
6.Iškeptus gabalėlius dėkite ant popieriaus sugerti riebalų perteklių.Dėliojame į lėkštes salotas ir avokadą ,apšlakstykite padažu.Neapsunkinkite patiekalo bulvėmis,tikrai labai skanu ir be jų.
Skanių ir malonių akimirkų !!!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Tuno salotos: puikus pasirinkimas tiek Kūčių, tiek kasdieniam stalui
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Jokio pilvo per 2 savaites! Šis nuostabus gėrimas veiks bet kokio amžiaus žmonėms
Šlaunelių ir daržovių troškinys
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Šventėms – tortas „Snickers“
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Itin skanūs bulvių paplotėliai su įdaru
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Valgyti sviestą – ne tik sveika: jis padeda ir sulieknėti
Bulvių suktinukai
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
PIKANTIŠKA UŽKANDĖLĖ PRIE VYNO AR ALAUS
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Krafinai
KALAKUTIENOS JUOSTELĖS SU FETA IR PROVANSO DARŽOVĖMIS