KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS

Kategorija: Kiauliena


KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • kiaulienos nugarinės: 1,2 kilogramo (jeigu su kaulu, prireiks 2 kilogramų)
    • česnako: 1 galvos
    • čiobrelio, rozmarino, raudonėlio - po 1 arbatinį šaukštelį
    • druskos: 2 arbatinių šaukštelių
    • įvairių pipirų mišinio: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • augalinio aliejaus: 1 valgomojo šaukšto
  1. Iš pradžių žoleles kartu su česnako skiltelėmis sutrinkite blenderiu. Tuomet supilkite aliejų, dėkite druskos ir pipirų bei dar kartelį pertrinkite.
  2. Tuomet kiaulienos nugarinę supjaustykite kepsneliais bei ištrinkite prieskoniais. Dėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą bei dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Po 20 minučių kepimo primažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių bei kepkite dar maždaug 20 min. Jei kepsite visą nugarinę, nesupjaučiusios kepsneliai, tada prireiks kepti maždaug ~90 minučių. Patiekite ir mėgaukitės.:)
  3. Pastebėjimas: Galite kepti tiek visą nugarinę, tiek supjaustytą kepsneliais - čia jau kaip Jums labiau patinka. Jeigu labiau skubate - kepsneliai iškeps greičiau.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: