Marinuoti baravykai žiemai 2
Paskelbė:
26 Lapkričio 2019
Reikės:
  • Šaukštelio citrinos rūgšties
  • Šaukštelio druskos
  • Lauro lapelių
  • 8-10 grudelių nemaltų juodųjų pipirų
  • 6-8 gvazdikėlių
Labai greitas gaminimo procesas, bet, kaip taisyklė, reikalauja laiko pasiruošimui. Taigi mums reikės:

1. Daugiausia laiko teks praleisti blizginanat (su soda!!!) stiklainiukus, kuriuose iki pat žiemos bus laikomi grybai, bet prieš tai reikia patikrinti, ar neleidžia dangteliai. Įpilam šiek tiek vandens į stiklainiuką ir pastatom apverstą, jei neleidžia – tinka. Iš visų pusių sąžiningai nušveičiam stiklainius ir jų užsukamus dangtelius. Pilam šiek tiek verdančio vandens ir be jokių kempinių dar pateliuskuojam (žudom bakterijas ir kitą blogį). Apverstus padedam ant švaraus virtuvinio rankšluostėlio kol paruošime grybus.
2. Apvirtus grybus sumetam į puodą ir įpilam tiek vandens, kad tik apsemtų (aš daugiau nepilu, nes būna per glitu). Beriam prieskonius. Užverdam. 15 minučių. Su kiaurasamčiu turinį į stiklainiukus, užpilam nuoviru, stirpiai užsukam stiklainiukus, apverčiam, laukiam kol atšals, sudedam į šaldytuvą. Tokie baravykai yra geriausi ne tik per Kūčias, bet ir per gimtadienį, savaitgalį, kai užeina draugų, arba nori “kažko skanaus”, bet niekaip nesupranti ko..
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно