Marinuoti baravykai
Paskelbė:
26 Lapkričio 2019

INGREDIENTAI

  • Grybai    1500 g    baravykai
  • Vanduo    1 l
  • Druska    50 g
  • Cukrus    80 g
  • Actas    100 g
  • Pipirai    6 vnt.    žirmeliai
  • Krapai    20 g

KAIP GAMINTI

  1. Grybus nuplaukite, nuvalykite ir virkite 15-20 minučių pasūdytame vandenyje.
  2. Po virimo palikite grybus nuvarvėti ir apdžiūti, kol gaminsite marinatą.
  3. Suberkite į vandenį druską, cukrų, pipirus, krapus ir užvirinkite. Tada supilkite actą ir gautame marinate virkite grybus, kol jie nusileis ant dugno.
  4. Viską supilstykite į stiklainius, užsukite ir apverskite.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно