Picos padas
Kategorija: Makaronai, pica
Ingredientai
- Pienas1 stiklinė (-ės)
- Miltai2 stiklinė (-ės)
- Kiaušinis1 vnt
- Sviestas2 šaukštas (-ai)
- DruskaPagal skonį
- Mielės1 arb. šaukštelis (-iai)
- Cukrus1 pagal skonį
- Pašilome pieną, įpilame cukrų, mieles, šiek tiek miltų ir leidžiame pastovėti apie 15 minučių.
- Išplakame kiaušinį, ištirpintą sviestą, visus miltus, įberiame žiupsnį druskos.
- Iškočiojame tešlą, suformuojame rutulį, jeigu tešla per daug drėgna, įpilkite ar pabarstykite miltais, ji turi nelipti prie rankų.
Raktažodžiai:
Picos padas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Bemielės tešlos pica
Pica su vištiena ir ananasais
PICOS PADAS PAGAL VIRTUVĖS MITŲ GRIOVĖJUS
Šventėms – tortas „Snickers“
Sausainiai-juostelės su džemu
Sausainiai-juostelės su džemu
Labai skanios spurgos
Pica su balzamine vištiena
Kiaušinius dažome natūraliai
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Kepti varškėčiai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Tortas "Krepvilis"
VEGETARIŠKI KIBINAI SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS
Pica su voveraitėmis
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais
Skanusis močiutės obuolių pyragas
Pica „Porkie“
Pica su tunu
Vegetariška Korma
SVAJONIŲ PUSRYČIAI - MIELINIAI BLYNAI
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS