Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.

Kategorija: Grybų patiekalai


Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.

Paskelbė:
18 Gruodžio 2019
  • 3 stiklinės miltų,
  • 5 šaukštai aliejaus,
  • 1 stiklinė verdančio vandens

  • Įdaras:
  • Virtos maltos bulvės
  • Grybai
  • Prieskoniai
  • Aliejus
  • Druska.

Miltus išsijoti į dubenį,supilti aliejų ,šiek tiek druskos ir gerai išmaišyti,dabar pilame verdantį vandenį ir gerai maišome.Padedam dubenį į šoną ,kol pravės,ruošiame įdarą.
Virtas bulves sumalame,t,p.sumalame grybus,supjaustome svogūną,įkaitiname keptuvę,pilame aliejų,beriame svogūnus,apkepiname.Sudedame į keptuvę grybus,padruskimame,beriame prieskonius ir dar pakepiname.Sudedame ant maltų bulvių ir lšmaišome.
Paimam dubenį su tešla ir išsiminkom,kad tešla neapdžiūtų,įdėkite į maišelį.
Atsignybam tešlos ir iškočiojame blyną,pasiimam nedidelę lėkštutę(darau didesnius kūčioms?) ir išspaudžiam blynelius,sudedam įdaro,užlenkiam blynelį ir kraštus užspaudžiam šakute. Užverdam vandenį ir sudedam koldūnus,virti apie 10 min. kai koldūnai pradeda virti.
Padažas,grybai pakepinti su svogunu ant aliejaus ?
Skanaus ?
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: