Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.
Kategorija: Grybų patiekalai
- 3 stiklinės miltų,
- 5 šaukštai aliejaus,
- 1 stiklinė verdančio vandens
- Įdaras:
- Virtos maltos bulvės
- Grybai
- Prieskoniai
- Aliejus
- Druska.
Miltus išsijoti į dubenį,supilti aliejų ,šiek tiek druskos ir gerai išmaišyti,dabar pilame verdantį vandenį ir gerai maišome.Padedam dubenį į šoną ,kol pravės,ruošiame įdarą.
Virtas bulves sumalame,t,p.sumalame grybus,supjaustome svogūną,įkaitiname keptuvę,pilame aliejų,beriame svogūnus,apkepiname.Sudedame į keptuvę grybus,padruskimame,beriame prieskonius ir dar pakepiname.Sudedame ant maltų bulvių ir lšmaišome.
Paimam dubenį su tešla ir išsiminkom,kad tešla neapdžiūtų,įdėkite į maišelį.
Atsignybam tešlos ir iškočiojame blyną,pasiimam nedidelę lėkštutę(darau didesnius kūčioms?) ir išspaudžiam blynelius,sudedam įdaro,užlenkiam blynelį ir kraštus užspaudžiam šakute. Užverdam vandenį ir sudedam koldūnus,virti apie 10 min. kai koldūnai pradeda virti.
Padažas,grybai pakepinti su svogunu ant aliejaus ?
Skanaus ?
Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru
Bulvių pyragas su grybais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kepti koldūnai su paukštienos įdaru
Marinuoti baravykai žiemai 2
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu
Kopūstų blyneliai
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI
BLYNELIAI: CHYČIN - KAUKAZO VIRTUVĖ
NAMINIAI MACARONS
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
BALANDĖLIAI SU GRYBAIS
Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis
Veganiski virtinukai - labai skanus
PERLINIŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR DARŽOVĖMIS
MIEŽIŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR TOFU
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Omletas su bulvėmis ir grybais