Naminiai virtinukai su grybais

Kategorija: Grybų patiekalai


Naminiai virtinukai su grybais

Paskelbė:
26 Balandžio 2019
Ingredientai
  • Miltai300 g
  • DruskaPagal skonį
  • Kiaušiniai1 vnt
  • Grybai virti400 g
  • Svogūnas1 vnt
  • Džiuvesėliai1 šaukštas (-ai)
  • PipiraiPagal skonį
Eiga
  1. Iš miltų, vandens ir druskos užminkome tešlą. Įmušame kiaušinį ir dar kartą perminkome tešlą.
  2. Sumalame virtus grybus, suberiame smulkintus svogūnus, džiūvėsėlius, druską ir pipirus.
  3. Plonai iškočiojame tešlą. Įspaudžiame ir išpjaustome apskritimus. Į jų viduriuką dedame grybų įdarą. Kraštelius gerai užspaudžiame ir dedame į verdantį vandenį.
  4. Patiekiame su sviesto ir grietinės padažu.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: