Naminiai virtinukai su grybais
Kategorija: Grybų patiekalai
Ingredientai
- Miltai300 g
- DruskaPagal skonį
- Kiaušiniai1 vnt
- Grybai virti400 g
- Svogūnas1 vnt
- Džiuvesėliai1 šaukštas (-ai)
- PipiraiPagal skonį
- Iš miltų, vandens ir druskos užminkome tešlą. Įmušame kiaušinį ir dar kartą perminkome tešlą.
- Sumalame virtus grybus, suberiame smulkintus svogūnus, džiūvėsėlius, druską ir pipirus.
- Plonai iškočiojame tešlą. Įspaudžiame ir išpjaustome apskritimus. Į jų viduriuką dedame grybų įdarą. Kraštelius gerai užspaudžiame ir dedame į verdantį vandenį.
- Patiekiame su sviesto ir grietinės padažu.
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Bulvių pyragas su grybais
Virtinukai su grybų įdaru
Virtinukai su grybų įdaru
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Veganiski virtinukai - labai skanus
Pica su mocarela ir pomidorais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pica su tunu
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
Bandelės su lašinukais
UKRAINIETIŠKI VIRTINIAI SU BULVIŲ ĮDARU
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.
Pyragėliai su grybais
Kiaušinius dažome natūraliai
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
RECEPTAS: KINIŠKI BLYNAI (SCALLION PANCAKES)
Vištienos ir pievagrybių suktinukai
Omletas su bulvėmis ir grybais
Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai
Baravykų sriuba
Kuskusas su miško grybais
Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais