Grybai su šonine
Paskelbė:
11 Balandžio 2019

INGREDIENTAI

  • Pievagrybiai    1 kg
  • Grybai    4 vnt.    džiovinti baravykai
  • Svogūnai    2 vnt.
  • Kiauliena    50 g    šoninės
  • Aliejus    3 valg. š.
  • Miltai    1 valg. š.
  • Grietinėlė    250 ml
  • Laurų lapai    2 vnt.
  • Anakardžių riešutai    40 g
  • Druska    1 arbat. š.    pagal skonį
  • Juodieji pipirai    1 arbat. š.    pagal skonį šviežiai maltų

KAIP GAMINTI

  1. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite.
  2. Džiovintus baravykus pamerkite nedideliame kiekyje šilto vandens, apie valandą pamirkykite ir susmulkinkite.
  3. Pievagrybius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. Šoninę supjaustykite juostelėmis.
  4. Šaukšte aliejaus pakepinkite svogūnus ir šoninę.
  5. Kitoje keptuvėje likusiame aliejuje apkepkite pievagrybius. Kai jie dailiai apskrus, suberkite miltus, gerai išmaišykite, dar kelias min. pakepkite ir sukrėskite į troškintuvą.
  6. Ten pat sukrėskite svogūnų ir šoninės troškinį, supilkite baravykus su vandeniu, kuriame mirko, įdėkite grietinėlę, sumeskite laurų lapelius, viską pasūdykite, pagardinkite pipirais ir troškinkite apie 10 min.
  7. Nukėlusi nuo ugnies į troškinį įmaišykite skrudintus smulkintus riešutus.
  8. Patiekalą tiekite karštą su bulvių koše.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно