Pievagrybių sriuba su vištiena ir sūreliu

Kategorija: Grybų patiekalai / Sriubos


Pievagrybių sriuba su vištiena ir sūreliu

Paskelbė:
03 Balandžio 2019
INGREDIENTAI:
 PORCIJŲ SKAIČIUS: 6

500 gramųvištienos krūtinėlės"SVERIAMAI šviežiai vištienai"20% nuolaida  - daugiau >
400 gramųpievagrybių
125 gramaifiladelfijos sūrio (arba kitokio tepamo sūrio)
1 vienetasmorkų
1 vienetassvogūnų
2 skiltelėsčesnako
pagal skonįsultinio (aš supyliau apie 2 litrus, jei norite tirštesnės, pilkite apie 1 litrą)
šiek tieksviesto (kepimui)
šiek tiekdruskos
šiek tiekpipirų



PARUOŠIMO BŪDAS:
 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 30 MIN.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepiname keptuvėje. Sudedame į puodą.

2.
Pievagrybius supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame, svogūną ir česnaką susmulkiname kubeliais.

3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepame grybus su daržovėmis. Taip pat viską sudedame į puodą.

4.
Užpilame sultiniu ir keletą minučių paverdame. Sudedame Philadelphia sūrelį, gerai išmaišome, truputį pakaitiname ir tiekiame.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: