Virtinukai su grybų įdaru
Kategorija: Grybų patiekalai
Jums reikės:
Tešlai reikės:
Tešlai reikės:
- 350g. miltų
- vieno kiaušinio
- žiubsnelio druskos
- 500 g. grybų
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- Miltus prasijokite, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įpilkite 2-3 šaukštus šalto vandens, ir minkykite, kol tešla nebelips prie rankų. Tadą ją suspauskite į vieną gabalą, įvyniokite į drėgną skepetą, palaikykite kad sustingtų ir tik tada kočiokite.
- Ruoškime įdarą. grybus gerai nuplaukite, stambesnius supjaustykite, smulkesnius palikite sveikus. Puode išlydykite sviestą, sudėkite grybus, pasūdykite, ir troškinkite kol išgaruos visas skystis. Ataušusią masę susmulkinkite.
- Iš plonai iškočiotos tešlos stikline išspauskite skrituliukus, ant kiekvieno skrituliuko uždėkite grybų įdaro, užspauskite kraštelius.
- Šiuos virtinukus labai skanu valgyti su sviesto, grietinės ir svogūnų padažu.
Virtinukai su grybų įdaru
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Naminiai koldūnai
Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Pica su voveraitėmis
Ideali orinė tešla virtinukams
Klasikinis medaus tortas
Lietinių kąsneliai su lašišomis
Veganiski virtinukai - labai skanus
Baklažanų apkepas
Naminiai kibinai su vištiena
Grybai su riešutais
Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas
Sotus avienos ragu
Lietiniai su grybų įdaru
Kepti koldūnai su paukštienos įdaru
Kiaušinius dažome natūraliai
TINGINIAI - EŽIUKAI ARBA DURNIUKAI
Bulvių kotletai (su įdaru arba be)
Prancūziška svogūnų sriuba