Pievagrybių troškinys
Kategorija: Grybų patiekalai
Reikės:
- 200 g porų
- 200 g nedidelių pievagrybių
- 70 g mažų pomidorų
- stiklinės sultinio
- 3 šaukštų grietinės
- šaukšto lydyto sūrelio
- petražolių
- sviesto
- druskos
- maltų pipirų
- Porus nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Pievagrybius ir pomidorus perpjauname pusiau.
- Plačiame puode svieste apkepiname pievagrybius. Suberiame porus ir šiek tiek pakepame kartu. Pasūdome, įpilame sultinį, sudedame grietinę ir lydytą sūrelį. Sukapojame ir suberiame petražoles, sudedame pomidorų puseles. Kaitiname dar minutę. Pagardiname pipirais.
- Troškinį sukrečiame į dubenį. Papuošiame petražollių šakelėmis ir tiekiame su duona.
Raktažodžiai:
lydytas sūrelis, petražolės, pievagrybiai, pomidorai, porai, sultinys, sviestas, vyšniniai pomidoriukai, pievagrybiu troskinys, pievagrybiu sultinys
Vištiena įdarytos bulvių puselės
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Cukinijų ir morkų sklindžiai
Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
MALTOS KALAKUTIENOS TROŠKINYS
Pievagrybių sriuba su vištiena ir sūreliu
Sriuba su porais ir lašiša
Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
LENGVAS BULVIŲ IR PIEVAGRYBIŲ APKEPAS
Greitas širdelių troškinys su daržovėmis - nustebino ne vieną svečią!
Makaronai su grybais
Enčilados su vištiena ir špinatais
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Orkaitėje keptas guliašas su paprikomis
Omletas su bulvėmis ir grybais
Svogūnų pyragas su sūriu
Benediktinų užkandis su kiaušiniais ir olandišku padažu
Žuvimi įdaryti kiaušiniai
Šlaunelių ir daržovių troškinys
Rūgštynių sriuba