Pievagrybių troškinys

Kategorija: Grybų patiekalai


Pievagrybių troškinys

Paskelbė:
04 Vasario 2020
Reikės:
  • 200 g porų
  • 200 g nedidelių pievagrybių
  • 70 g mažų pomidorų
  • stiklinės sultinio
  • 3 šaukštų grietinės
  • šaukšto lydyto sūrelio
  • petražolių
  • sviesto
  • druskos
  • maltų pipirų

  1. Porus nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Pievagrybius ir pomidorus perpjauname pusiau.
  2. Plačiame puode svieste apkepiname pievagrybius. Suberiame porus ir šiek tiek pakepame kartu. Pasūdome, įpilame sultinį, sudedame grietinę ir lydytą sūrelį. Sukapojame ir suberiame petražoles, sudedame pomidorų puseles. Kaitiname dar minutę. Pagardiname pipirais.
  3. Troškinį sukrečiame į dubenį. Papuošiame petražollių šakelėmis ir tiekiame su duona.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: