AVIENOS ŠAŠLYKAS
Paskelbė:
04 Balandžio 2019

    • avienos kumpis: 5 kilogramų
    • citrinos: 2
    • pomidorai: 2
    • svogūnai: 2
    • gazuotas mineralinis vanduo: 1,5 litro
    • ruginė duona: 0,5 kepaliuko
    • druska
    • pipirai
  1. Iš pradžių mėsą supjaustykite tinkamais verti ant iešmo gabaliukais (aš pjaustau maždaug 2-3 kąsnių dydžio) bei dėkite į dubenį.
  2. Tuomet svogūnus pjaustykite pusžiedžiais, pomidorus juostelėmis bei dėkite į dubenį su mėsa.
  3. Tada duoną supjaustykite maždaug 2x2 centimetrų kubeliais bei dėkite į kitą dubenį. Ant duonos išspauskite dviejų citrinų sultis bei supilkite mineralinį vandenį.
  4. Duonai išmirkus antrojo dubens turinį supilkite ant mėsos. Pagal savo skonį pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite bei pamaigykite rankomis.
  5. Šitaip marinuotą avieną laikykite šaltai per visą naktį. Po to kepkite ant gerai įkaitintų žarijų, kol visiškai iškeps (iš bėdos galite kepti ir orkaitėje, mėsa bus irgi minkšta ir skani). Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно