Minkštutėlis vos per pusvalandį pamarinuotas šašlykas

Paskelbė:
26 Kovo 2019
Autorius apie receptą: Sultingo šašlyko paslaptis - nuoširdus jo minkymas, galite šį darbą patikėti stipresniems draugams, nes nuo minkymo stiprumo priklausys galutinis rezultatas! Receptas ypač praverčia, kai iš vakaro pamirštate pasimarinuoti šašlyką ar netikėtai nusprendžiate nulėkti į gamtą! 

INGREDIENTAI:
 PORCIJŲ SKAIČIUS: 4

1 kilogramaskiaulienos sprandinės
1 kilogramassvogūnų
50 gramųdegtinės
šiek tiekdžiovintų bazilikų
šiek tiekmairūno
šiek tiekraudonėlio



PARUOŠIMO BŪDAS:
 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 30 MIN.
1.
Mėsą supjaustykite stambesniais gabalais (maži gabaliukai kepdami daug labiau išdžiūva). Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

2.
Mėsą dideliame dubenyje sumaišykite su prieskoniais, degtine ir svogūnais ir apie 20-30 minučių intensyviai ja minkykite. Šiame etape mėsos jo būdu nesūdykite, nes tai ją išdžiovins!

3.
Prieš kepant, svogūnus būtinai nuo mėsos gabaliukų nurankiokite, nes jie linkę svilti. Mėsą pagardinkite pagal skonį druska.

4.
Maukite mėsą ant iešmo ir kepkite. Jeigu norisi dar daugiau aromatų, kepant galima apšlakstyti vynu (bet bus tikrai labai skanu ir be to).



Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно