Gruziniški kepsniai

Kategorija: Grill / Lauke


Gruziniški kepsniai

Paskelbė:
26 Kovo 2019
Produktai:
1 kg druskos, 800 g kiaulienos kumpio arba nugarinės su lašinukais,
5 vidutinio dydžio granatai,
6–8 svogūnai, prancūziškasis batonas.

Kaip gaminti:
1. Prancūziškąjį batoną supjaustykite riekelėmis.
2. Nuplautą ir nusausintą mėsą supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais, nuluptus svogūnus – pusmėnulio forma. Kruopščiai nuplautus granatus perpjaukite per pusę.
3. Ant karštų žarijų saujomis suberkite kilogramą druskos, tada virš ugnies įtaisykite groteles su mėsos gabalėliais. Kepkite iš abiejų pusių, kol mėsa suminkštės ir šiek tiek apskrus.
4. Sudėjusi į gilų dubenį, ant viršaus suberkite svogūnus. Į delną dėkite po granato puselę ir kruopščiai ant mėsos išspauskite sultingas sėklas. Viską gerai sumaigykite švariomis rankomis.
5. Į gautą rausvą skystį mirkykite batono riekeles ir jomis užkąskite mėsos kepsnelius.





Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: