Baklažanų kepsneliai su sūrio padažu

Kategorija: Grill / Lauke / Vegetariški / Veganiški


Baklažanų kepsneliai su sūrio padažu

Paskelbė:
26 Kovo 2019
Produktai:
4 vidutinio dydžio baklažanai,
2 valg. š. alyvuogių aliejaus,
druskos (pagal skonį).

Padažas: 400 g fetos, 200 g varškės sūrio,
100 g lydyto sūrelio,
3 valg. š. juodųjų alyvuogių be kauliukų.

Kaip gaminti:
1. Baklažanus išilgai supjaustykite plačiomis, maždaug 1 cm storio juostelėmis. Kiekvieną griežinėlį apibarstykite druska, o po 15 min. nuplaukite išsiskyrusias sultis. Kruopščiai nusausinkite, patepkite aliejumi, sudėkite ant grotelių (groteles taip pat patepkite aliejumi) ir ant vidutinio karštumo žarijų kepkite po 5 min. kiekvieną pusę.

2. Paruoškite padažą: visų trijų rūšių sūrį ištrinkite iki vienalytės masės, sudėkite juostelėmis supjaustytas alyvuoges ir sumaišykite. Padažą patiekite atskirame indelyje.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: