Universalus marinatas mėsai ir paukštienai kepant ant grilio - labai skanus!










Paskelbė:
29 Kovo 2019
INGREDIENTAI:
 PORCIJŲ SKAIČIUS: 1

200 mililitrųaliejaus
0.5 galvossvogūnų
5 skiltelėsčesnako
2 šaukštaigarstyčių
2 šaukšteliaicukraus
1 šaukštelisdruskos
0.5 vienetocitrinų
1 pundelisžalumynų (tinka petražolės, kalendros, krapai)



PARUOŠIMO BŪDAS:
 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 20 MIN.
1.
Į elektrinį smulkintuvą sudėti susmulkintus svogūnus, česnakus, prieskonines žoleles, druską, rudąjį cukrų, nutarkuotą citrinos žievelę, garstyčias, supilti aliejų ir įspausti citrinos sultis. Viską susmulkinti iki vientisos masės.

2.
Marinatas šaldytuve gali išbūti savaitę. Rekomenduojama mėsą įtrinti ir palaikyti parą šaldytuve, o prieš kepant - valandą kambario temperatūroje.


Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно