Baklažanų ir mėsos vėrinukai
Paskelbė:
28 Geg. 2020
Reikės:

2 vnt.    Baklažanai pagal skonį    
Česnakinė druska
600 g   Kiaulienos ir jautienos faršas
1 vnt.    Obuoliai
2 vnt.    Kiaušiniai
1 vnt.    Svogūnai
pagal skonį    Druska
pagal skonį    Pipirai





Gaminimas:

Baklažanus supjaustykite 1,5-2 cm storio griežinėliais. Apibarstykite česnakine druska. Į faršą įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai pjaustytą ir aliejuje apkeptą svogūną, suberkite tarkuotą obuolį ir pagardinkite pipirais ir druska. Lipdykite nedidelius kotletus. Juos verkite ant iešmelių pakaitomis su baklažanų griežinėliais. Suverkite glaudžiai, nepalikite tarpų. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių arba kepsninėje kol gražiai apskrus.

Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
50 min     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно