Ant žarijų kepti grill pievagrybiai
Paskelbė:
22 Geg. 2020
Tai yra vienas mėgstamiausių mano pievagrybių receptų, o gal net ir pats mėgstamiausias. Prieskoniai suteikia jiems visai kitokį atspalvį bei itin maloniai nustebina. Šį kartą pateikiu du variantus, gaminant tiek keptuvėje, tiek ir ant laužo.

Ingredientai:


    • pievagrybiai: 200 gramų
    • česnakas: 3 skiltelių
    • pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • alyvuogių aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • džiovintas raudonėlis: 1 valgomojo šaukšto
    • baltas vynas: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    • pipirai: žiupsnelio

  1. Recepto paruošimas:

  2. Ant laužo: Gaminant ant laužo reikia pamarinuoti grybus, tam sumaišykite išspaustus česnakus ir prieskonus. Tada pievagrybius gerai apvoliokite juose. Palaikykite maždaug 60 minučių, supilkite vyną (šaldytuve galite laikyti ir per visą naktį).
  3. Galima kepti tiek ant grotelių, tiek suvėrusios ant medinių iešmelių. Nepamirštame medinių iešmelių bent 30 minučių pamirkyti vandenyje, šitaip jie nesudegs ant laužo.
  4. Keptuvėje: Gaminant keptuvėjė iš pradžių trumpai apkepkite sukapotus česnakus alyvuogių aliejuje. Tada dėkite pievagrybius. Geriausia pasirinkti didesnę keptuvę arba apkepti per kelis kartus, kad grybai nebūtu susispaudę, tuomet jie nepajuoduos.
  5. Galiausiai dedame likusius pagardus, vyną bei kepame, kol nugaruos skystis, o grybai bus lipnūs ir blizgūs. Galite mėgautis tiek karštais, tiek šaltais!




Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно