Naminis vyšnių likeris
Paskelbė:
29 Kovo 2019
0
Autorius apie receptą: Visai paprastai paruošiamas ir labai skanus naminis vyšnių likeris. Dažniausiai jį naudoju pyragų sulaistymui ar kitiems desertams pagardinti, pvz., užpilti ant ledų. Daiva

INGREDIENTAI:


500 gramųvyšnių
500 gramųcukraus pudros
500 mililitrųdegtinės (arba konjako)



PARUOŠIMO BŪDAS:
 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 20 MIN.
1.
Vyšnias nuvalyti nuo kotelių, nuplauti ir nusausinti.

2.
Kiekvieną vyšnią pradurti mediniu smeigtuku iki kauliuko. Sudėti į švarų stiklainį, užberti cukraus pudrą, tuomet atsargiai užpilti degtinę. Nemaišyti!

3.
Stiklainį sandariai uždaryti ir palikti stovėti sausoje vėsioje vietoje, pvz., viršutinėje virtuvės spintelės lentynoje apie 2-3 mėnesius. Stiklainio nepurtyti ir nejudinti.

4.
Pastovėjusį likerį perkošti per marlę ir išpilstyti į buteliukus, saugoti vėsiai.



Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Rašyti komentarą
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно