Prancūziškas bulvių apkepas
Paskelbė:
21 Lapkričio 2019
0
Ingredientai:

bulvės - 1 kg
svogūnas –1 vnt.
česnakas – 2 skiltelės
grietinėlė – 200 ml
pienas – 200 ml
sviestas – 50 g
parmezano sūris – 50 g
muskato riešutas – 1/2 vnt.
druska
pipirai

Gaminame
  1. Bulves supjaustyti smulkiomis riekelėmis, taip pat smulkiai plonais žiedeliais supjaustyti svogūnus.
  2. Bulves ir svogūnus išmaišyti kartu su druska, pipirais ir tarkuotu muskatu.
  3. Česnaką pakepinti svieste ir viską supilti į skardos dugną.
  4. Sudėti bulves, užpilti pienu ir grietinėle ir kepti orkaitėje apie 45 min. 200 temp.
  5. Bebaigiant kepti užbarstyti sūrio ir kepti dar 15 min. 180 C temp.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Kaip manai ar skanu? :) Pasidalink savo nuomonę.
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно