IDEALŪS, KVAPNŪS, TRAŠKŪS VAFLIAI
Kategorija: Desertai
- sviestas: 200 gramų
- cukrus: 225 mililitrų
- miltai: 250 mililitrų
- kiaušiniai: 5 (didesni)
- vanilinis cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
- cinamonas: žiupsnio
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: žiupsnio
- Iš pradžių sviestą išlydome mikrobangėje, paliekame šiek tiek pravėsti.
- Tuomet sviestą išplakame su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi bei cinamonu, po vieną įmušame kiaušinius, gerai viską išmaišome.
- Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais, įmaišome į sviesto-kiaušinių masę.
- Po to į įkaitintą vaflių keptuvę pilame po mažą samčiuką tešlos bei kiekvieną vaflį kepame maždaug 2 minutes, kol parus. Išėmusios, dar karštą, iškart susukame į norimą formą. Lepinamės!
- Pastebėjimas: Vaflių sukimui galima naudoti ritinėlius arba tiesiog mažus stikliukus, kad kol vaflis atvėsta bei sukietėja – forma išliktų nepakitusi.
- Pastebėjimas: Aš pati mėgstu vaflius vienus, be jokių priedų, bet galima, jeigu norisi, užpildyti mėgiamu kremu arba ledais.
- Pastebėjimas: Šis vaflių receptas itin paprastas, nepavykti tiesiog negali. Vaflius galima įvairiai patobulinti – suvilgyti šokolade, po to apibarstyti mėgiamais pabarstukais, kokoso drožlėmis ar panašiai. Fantazijai čia ribų nėra!
Kiaušinius dažome natūraliai
Šventėms – tortas „Snickers“
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
KAKAVINIAI VAFLIAI (ARBA VAFLINIAI BLYNAI SU CINKELIU...)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
Tortas "Krepvilis"
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS
Šokoladinis tiramisų tortas
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
VARŠKĖČIAI SU CINAMONU
Saldainiai Rafaelo
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru
Mielinės spurgos su džemu
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"