IDEALŪS, KVAPNŪS, TRAŠKŪS VAFLIAI

Kategorija: Desertai


IDEALŪS, KVAPNŪS, TRAŠKŪS VAFLIAI

Paskelbė:
27 Kovo 2019
    • sviestas: 200 gramų
    • cukrus: 225 mililitrų
    • miltai: 250 mililitrų
    • kiaušiniai: 5 (didesni)
    • vanilinis cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
    • cinamonas: žiupsnio
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnio
  1. Iš pradžių sviestą išlydome mikrobangėje, paliekame šiek tiek pravėsti.
  2. Tuomet sviestą išplakame su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi bei cinamonu, po vieną įmušame kiaušinius, gerai viską išmaišome.
  3. Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais, įmaišome į sviesto-kiaušinių masę.
  4. Po to į įkaitintą vaflių keptuvę pilame po mažą samčiuką tešlos bei kiekvieną vaflį kepame maždaug 2 minutes, kol parus. Išėmusios, dar karštą, iškart susukame į norimą formą. Lepinamės!
  5. Pastebėjimas: Vaflių sukimui galima naudoti ritinėlius arba tiesiog mažus stikliukus, kad kol vaflis atvėsta bei sukietėja – forma išliktų nepakitusi.
  6. Pastebėjimas: Aš pati mėgstu vaflius vienus, be jokių priedų, bet galima, jeigu norisi, užpildyti mėgiamu kremu arba ledais.
  7. Pastebėjimas: Šis vaflių receptas itin paprastas, nepavykti tiesiog negali. Vaflius galima įvairiai patobulinti – suvilgyti šokolade, po to apibarstyti mėgiamais pabarstukais, kokoso drožlėmis ar panašiai. Fantazijai čia ribų nėra!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: