MIELINĖS SPURGOS SU DŽEMU
Paskelbė:
27 Kovo 2019
    • kiaušiniai: 2
    • šiltas pienas: 300 mililitrų
    • šiltas ištirpintas sviestas: 150 gramų
    • brendis: 1 valgomojo šaukšto (arba romas)
    • sausos mielės: 7 gramų
    • vanilinis cukrus: 1 kupino arbatinio šaukštleio
    • cukrus: ~150 gramų
    • miltai: ~700 gramų
  • Įdarui:
  1. Iš pradžių kiaušinius paplakite, supilkite į šiltą pieną, įpilkite sviestą, brendį, išmaišykite. Tada atskirame inde sumaišykite 200 gramų miltų, mieles, vanilinį cukrų ir cukrų. Į sausą masę supilkite skystąją, išmaišykite. Dalimis įberkite miltų, kol išminkysite minkštą tešlą. Palikite ją maždaug vienai valandai šiltoje vietoje, kol pakils.
  2. Po to pakilusią tešlą iškočiokite, išpjaukite apskritimus bei juos palikite maždaug pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad pakiltų. Kepkite įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus.
  3. Tada įdarą su specialiu antgaliu įspauskite į atvėsusių spurgų vidų. Viršų galite, jeigu norisi, pabarstyti cukraus pudra. Pasilepinam!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно