“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Ingredientai:
– varškė – 360 g
– cukrus – 100 g
– vanilinis cukrus – 1 pakelis
– pienas – 200 ml
– sviestas – 80 g
– želatina – 5 g
– kokoso drožlės – 80 g
– sausainiai – 100 g
– virtas sutirštintas pienas – 100 g
– šokoladas – 50 g
Paruošimas:
1. Želatiną užpilti 3 valgomaisiais šaukštais vandens, išmaišyti ir leisti išbrinkti.
2. Kokoso drožles supilti į puodą, užpilti 100 ml pieno ir pavirti 5-7 min iki minkštumo.
3. Į varškę įdėti cukrų, vanilinį cukrų, suminkštėjusį sviestą, įpilti 100 ml pieno ir suplakti blenderiu.
4. Formą su aukštais borteliais iškloti plėvele, išdėti sluoksnį sausainių ir truputį juos sutepti pašildytu virtu sutirštintu pienu.
5. Dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
6. Išbrinkusią želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje ar vandens vonelėje, sudėti į varškės masę, suplakti ir įdėti kokoso drožles. Dar kartą viską kruopščiai permaišyti.
7. Supilti kremą į formą, išlyginti paviršių, dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
8. Šokoladą ištirpinti kartu su 50 g sviesto ir padengti sausainių sluoksnį šokoladu.
9. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms, kad želatina sustingtų.
10. Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą.
– varškė – 360 g
– cukrus – 100 g
– vanilinis cukrus – 1 pakelis
– pienas – 200 ml
– sviestas – 80 g
– želatina – 5 g
– kokoso drožlės – 80 g
– sausainiai – 100 g
– virtas sutirštintas pienas – 100 g
– šokoladas – 50 g
Paruošimas:
1. Želatiną užpilti 3 valgomaisiais šaukštais vandens, išmaišyti ir leisti išbrinkti.
2. Kokoso drožles supilti į puodą, užpilti 100 ml pieno ir pavirti 5-7 min iki minkštumo.
3. Į varškę įdėti cukrų, vanilinį cukrų, suminkštėjusį sviestą, įpilti 100 ml pieno ir suplakti blenderiu.
4. Formą su aukštais borteliais iškloti plėvele, išdėti sluoksnį sausainių ir truputį juos sutepti pašildytu virtu sutirštintu pienu.
5. Dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
6. Išbrinkusią želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje ar vandens vonelėje, sudėti į varškės masę, suplakti ir įdėti kokoso drožles. Dar kartą viską kruopščiai permaišyti.
7. Supilti kremą į formą, išlyginti paviršių, dėti dar vieną sluoksnį sausainių.
8. Šokoladą ištirpinti kartu su 50 g sviesto ir padengti sausainių sluoksnį šokoladu.
9. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms, kad želatina sustingtų.
10. Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje

Šokoladinis tiramisų tortas

Itališkas desertas Panna cotta

Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu

Keptas varškės tinginys

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Tortas "Krepvilis"

Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"

Klasikinis medaus tortas

Šokoladinis karamelinis pyragas

Naminiai eklerai su plikytu kremu.

Paprasčiausias ir skaniausias nekeptas desertas

3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!

Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“

„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.

Tortas „Plombyras“

Klasikinis tiramisu

Labai skanios spurgos

LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS

Velykinis „Napoleonas“

Saldainiai Rafaelo

Šokoladinis maskarponės tortas su kava

Šventėms – tortas „Snickers“

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“