Saldainiai Rafaelo

Kategorija: Desertai


Saldainiai Rafaelo

Paskelbė:
27 Kovo 2019
    • kondensuotas saldintas pienas: 265 gramų
    • kambario temperatūros sviestas: 70 gramų
    • vanilės esencija: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • pieno milteliai: 4 valgomųjų šaukštų
    • traškūs vafliai: 50 gramų
    • kokoso drožlės: 280 gramų
    • lazdyno riešutų branduoliai: ~45
    • baltas šokoladas: 130 gramų
    • pienas: 4 valgomųjų šaukštų
  1. Iš pradžių riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, kad atsiskirtų luobelės. Į dubenį dėkite 50 gramų sviesto, supilkite kondensuotą pieną, vanilės esenciją, suberkite pieno miltelius, 100 gramų kokoso drožlių ir beveik į miltus susmulkintus vaflius, gerai išmaišykite.
  2. Tuomet iš paruoštos masės formuokite rutuliukus, į kiekvieną įspauskite po vieną lazdyno riešutą.
  3. Tada šokoladą bei likusį sviestą ištirpinkite garų vonelėje. Ten pat įpilkite pieno bei visą laiką maišykite kol ištirps šokoladas ir gausite vientisą masę.
  4. Po to į dubenėlį suberkite visas likusias kokoso drožles, po vieną paruoštą kamuoliuką merkite į baltojo šokolado glaistą, iškart apvoliokite kokoso drožlėse ir sudėkite į plačią lėkštę. Įstatykite į šaldytuvą, kad saldainiai sutvirtėtų. Lepinkitės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: