Spalvingi šokoladiniai triufeliai
Kategorija: Desertai
- baltas šokoladas: 100 gramų
- grietinėlė: 2 valgomųjų šaukštų
- vanilinis cukrus: 0,5 arbatinio šaukštelio
- Papuošimui:
- smulkūs spalvingi saldainiukai
- pagaliukai arba mažos popierinės formelės
- Iš pradžių į karščiui atsparų indą sudėkite gabaliukais sulaužytą šokoladą bei grietinėlę. Į didesnį puodą įpilkite vandens bei jį užvirinkite. Dubenėlį su šokoladu įstatykite į didesnįjį (kaip į karšto vandens vonelę). Maišydamos ištirpinkite šokoladą bei įmaišykite vanilinį cukrų. Dubenėlį su šokolado mase dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų (man pačiai tam prireikė maždaug 4 valandų).
- Po to iš sustingusios šokolado masės rankomis formuokite mažus rutuliukus bei apvoliokite juos saldainiukuose. Užmaukite ant medinių pagaliukų arba dėkite į mažas popierines formeles. Vėl dėkite į šaldytuvą, kad galutinai sustingtų. Skanaus!
Raktažodžiai:
Triufeliai
Kalėdiniai veganiški triufeliai
Šventėms – tortas „Snickers“
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Saldainiai Rafaelo
šokolado ir avokado triufeliai
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Šokoladiniai putėsiai
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
SALDŪS ŠUNIUKAI
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
Kiaušinius dažome natūraliai
Šokoladiniai avokado saldainiai – ypatingo skonio
DESERTAS: RUDIS SU "OREO" SAUSAINIAIS
Šokoladinis tiramisų tortas
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
Naminiai varškės sūreliai
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Šokoladiniai putėsiai-vyniotinis
VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Karamelinis tinginys su šokoladu
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS