Rikotos sūrio (varškės) tortas su kiviais
Paskelbė:
01 Vasario 2020
0
Reikės:
  • 300 g rikotos sūrio (arba varškės)
  • 100 g cukraus pudros
  • 10 g želatinos
  • 200 ml pieno
  • pusės šaukštelio malto imbiero
  • 100 ml grietinėlės
  • 120 g vaflių
  • 100 g sviesto
  • 150 g kivių
  • 100 g juodojo šokolado drožlių

  1. Vaflius sulaužome nedideliais gabalėliais, sumaišome su ištirpintu sviestu ir dedame į torto formą. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
  2. Želatiną paruošiame pagal ant pakuotės esančią instrukciją su trupučiu vandens. Grietinėlę pašildome ir supilame į želatiną. Maišome, kol želatina visiškai ištirps.
  3. Į plaktuvo indą suberiame rikotos sūrį arba varškę, įpilame pieno, dedame cukrų ir maltą imbierą. Gerai išplakame. Supilame grietinėlę su želatina ir išmaišome.
  4. Gautą masę tepame ant vaflinio papločio ir dedame į šaltą vietą keletui valandų, kad sustingtų.
  5. Kivius nulupame ir supjaustome griežinėliais. Jais ir šokolado drožlėmis puošiame tortą.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Kaip manai ar skanu? :) Pasidalink savo nuomonę.
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно