Salotos „Juodasis deimantas“

Kategorija: Daržovių patiekalai / Salotos, mišrainės


Salotos „Juodasis deimantas“

Paskelbė:
06 Lapkričio 2019
Ingredientai:
– virta veršiena – 200 g
– virti kiaušiniai – 3 vnt
– kietasis sūris – 100 g
– graikiški riešutai – 80 g
– vynuogės be kauliukų
–    druska ir majonezas pagal skonį

Receptas žingsnis po žingsnio:

1. Veršieną išvirkite pasūdytame vandenyje. Suplėšykite šiaudeliais.
2. Susmulkinkite graikiškus riešutus.
3. Kiaušinius išvirkite, sutarkuokite. Sūrį taip pat stambiai sutarkuokite.
4. Šios salotos nepertepamos majonezu, o kiekvienas atskiras ingredientas sumaišomas su majonezu. O paskui dedamos sluoksniais.
5. Iš pradžių veršiena su majonezu, riešutai, sūris, kiaušiniai.
6. Viršų papuošti tarkuotu sūriu be majonezo, o viduryje išdėlioti tamsias vynuoges, kurias taip pat truputį pabarstykite sūriu.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: