Troškinti kopūstai su mėsa

Paskelbė:
26 Kovo 2019
    • bulvės: 3
    • kiaulienos kumpis: 400 gramų
    • svogūnai: 1
    • morkos: 1
    • smulkintas šviežias kopūstas: 4 didelių saujų
    • rauginti kopūstai: 4 šaukštų su kaupu
    • sultinys: 1 kubelio
    • česnakas: 3 skiltelių
    • pomidorų padažas: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai
  1. Iš pradžių supjaustome mėsą maždaug 1 centimetro kvadratėliais, pasūdome bei apkepame keptuvėje su susmulkintu svogūnu ir česnaku. Bet neiškepame iki galo, paliekame pusžalius.
  2. Tuomet į verdantį 500 mililitrų vandenį sudedame griežinėliais supjaustytą morką, šviežius kopūstus, smulkintas bulves, apkeptą mėsą bei ant viršaus raugintų kopūstų. Šitaip troškiname maždaug pusvalandį.
  3. Tada įdedame kokybiško pomidorų padažo be priedų bei viską išmaišome. Troškiname dar maždaug 20 minučių (priklausys ir nuo jūsų turimų kopūstų šviežumo bei kietumo, kartais reikia mažiau, kartais daugiau). Jeigu nemėgstate, kai būna skysčio, patroškiname paskutines minutes atidengusios dangtį bei nuolatos pamaišydamos. Patiekiame ir 
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно