Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.

Kategorija: Daržovių patiekalai / Žuvies patiekalai


Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.

Paskelbė:
29 Kovo 2019
Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.
Lašišą nulupu nuo odos, supjaustau gabaliukais ir nukaulinu.
Daržoves supjaustau patinkančia forma (man skaniausia - juostelės).
Prieskoniams naudoju karį, ciberžolę, kuminą, citrinos žievelę, druską, pipirus, čili pipirą, džiovintus krapus, džiovintus salierus.
Daržoves pakepinu ant ghee sviesto.
Paeiliui dedu pagal reikalingą apdorojimo laiką, pirma - morką, svogūną, prieskonius, vėliau - lašišą, o tik tada mažiau apdorojimo reikalaujančias daržoves.
Pilu vandens ir kokosų pieną, troškinu ant mažos ugnies (kaitlentės maximum yra 9, tai ant 5-6 uždengtu dangčiu), į pabaigą įtarkuoju citrinos žievelę ir išspaudžiu citrinos ar laimo sulčių.
Šaldytus žirnelius išvis dedu prieš patiekiant.
Tinka įvairios daržovės. Šiuo atveju naudojau ruduosius, baltuosius pievagrybius, moliūgą, morką, papriką, šalotinį svogūną, žaliuosius žirnelius, saliero kotą, cukiniją.
Ryžių makaronus išverdu pagal instrukciją ir pilu lašišos - daržovių troškinį.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: