Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Kategorija: Daržovių patiekalai
Reikės:
1 kg šviežių kiaulienos dešrelių;
1 kg raugintų kopūstų;
smulkinto česnako pagal skonį;
smulkinto svogūno pagal skonį;
druskos, pipirų, aliejaus.
Gaminame:
* Kopūstus nuplauname. Jei yra spanguolių, išrenkame.
* Dešreles supjaustome stambiais griežinėliais.
* Storiadugniame puode pakaitiname aliejų, apkepame česnaką, svogūnus, dešreles.
* Supilame į puodą sultinį arba verdantį vandenį. Sudedame raugintus kopūstus, prieskonius. Labai skanu ir gražu įmesti paprikų griežinėlių, blanširuotų pomidoriukų.
* Pamaišome, sumažiname ugnį, uždengiame ir troškiname.
* Troškiname ne mažiau 20 min.(jei norime traškių kopūstų). Jei norime, kad kopūstai "sušustų" - troškiname apie 1 val.
1 kg šviežių kiaulienos dešrelių;
1 kg raugintų kopūstų;
smulkinto česnako pagal skonį;
smulkinto svogūno pagal skonį;
druskos, pipirų, aliejaus.
Gaminame:
* Kopūstus nuplauname. Jei yra spanguolių, išrenkame.
* Dešreles supjaustome stambiais griežinėliais.
* Storiadugniame puode pakaitiname aliejų, apkepame česnaką, svogūnus, dešreles.
* Supilame į puodą sultinį arba verdantį vandenį. Sudedame raugintus kopūstus, prieskonius. Labai skanu ir gražu įmesti paprikų griežinėlių, blanširuotų pomidoriukų.
* Pamaišome, sumažiname ugnį, uždengiame ir troškiname.
* Troškiname ne mažiau 20 min.(jei norime traškių kopūstų). Jei norime, kad kopūstai "sušustų" - troškiname apie 1 val.
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
Pikantiški 6 šašlykų receptai
VEGETARIŠKI KIBINAI SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS
Kiaušinius dažome natūraliai
Troškinti kopūstai su mėsa
Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai
Troškinta aviena su kopūstais
AVIENOS PLOVAS
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS
KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Jautienos antrekotas keptuvėje
RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Kopūstų ir krabų lazdelių mišrainė
Šventėms – tortas „Snickers“
keptos anties receptas
TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA