Virtų bulvių suktinukai su faršu
Paskelbė:
14 Lapkričio 2019
1
Reikės:
  • bulvės: ~500-600 gramų
  • kiaušiniai: 1 (žalio)
  • kvietiniai miltai: ~100-150 gramų
  • faršas: 500 gramų (naudoju maišytą jautienos ir kiaulienos)
  • augalinis aliejus (kepimui)
  • šaltas vanduo (arba kefyras arba grietinė)

  1. Pirmiausia bulves išverdame su lupenomis, atvėsiname, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.
  2. Tuomet įdedame druskos, pipirų, vieną kiaušinį bei miltų.
  3. Tada į pasirinktą faršą dėkite druskos, pipirų, prieskonių ir šalto vandens arba kefyro, arba grietinės, kad būtų sultingiau.
  4. Iš tešlos iškočiojame dešrelę ir supjaustome ją gabaliukais.
  5. Po to ant paplotėlio dėkite sluoksnį pasiruošto faršo, viename krašte palikdamos 1–1,5 centimetro laisvos vietos.
  6. Paplotėlį su faršu sandariai susukite į suktinuką, laisvą tešlos kraštą prispauskite.
  7. Paskui suktinukus iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol apskrus.
  8. Suktinukus sudėkite į kepimo formą ir "šaukite" į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros bei kepkite maždaug 15-20 minučių.
  9. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, galite, jeigu tik norisi, pabarstyti tarkuotu sūriu.
  10. Labai gardu patiekti su raugintais agurkėliais. Skanaus!





Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Rašyti komentarą
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно