Viduržemio gruzdučiai

Kategorija: Bulvių patiekalai


Viduržemio gruzdučiai

Paskelbė:
10 Kovo 2020
Jums reikės:
  • 750 g. bulvių
  • 500 ml. aliejaus
  • 180 g. fetos sūrio
  • stiklinės maltų džiūvėsėlių
  • 4 šaukštų šviežių smulkintų krapų
  • 1 citrinos sulčių
  • 1 kiaušinis
  • 2 skiltelės česnako
  • maltų pipirų ir druskos

  1. Bulves išverdame ir sugrūdame, suberiame tarkuotą sūrį ir toliau grūsdami įmaišome susmulkintą česnaką, krapus, išplaktą kiaušinį, citrinos sultis, druską ir pipirus.
  2. Atvėsiname tešlą iki kambario temperatūros ir dar dvi valandas palaikome šaldytuve.
  3. Tada formuojame žiedo formos gruzdučius, pavoliojame juos džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
  4. Skanaus
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: