Viduržemio gruzdučiai
Kategorija: Bulvių patiekalai
Jums reikės:
- 750 g. bulvių
- 500 ml. aliejaus
- 180 g. fetos sūrio
- stiklinės maltų džiūvėsėlių
- 4 šaukštų šviežių smulkintų krapų
- 1 citrinos sulčių
- 1 kiaušinis
- 2 skiltelės česnako
- maltų pipirų ir druskos
- Bulves išverdame ir sugrūdame, suberiame tarkuotą sūrį ir toliau grūsdami įmaišome susmulkintą česnaką, krapus, išplaktą kiaušinį, citrinos sultis, druską ir pipirus.
- Atvėsiname tešlą iki kambario temperatūros ir dar dvi valandas palaikome šaldytuve.
- Tada formuojame žiedo formos gruzdučius, pavoliojame juos džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
- Skanaus
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Maltos mėsos ir fetos sūrio apkepas
Kiaušinius dažome natūraliai
Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai
VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS
POMIDORŲ, FETOS SŪRIO IR BAZILIKO UŽKANDIS
Bulviniai suktinukai su grybais
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
BROKOLIŲ – FETOS SALOTOS
GULIAŠAS - PAGALIAU RADAU SAU SKANIAUSIĄ RECEPTĄ!
Grikiai su burokėliais ir fetos sūriu
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
Tortas „Raffaello“
Jautienos ir kokosų karis
ŽEMAITIŠKI BLYNAI KITAIP (SU VOVERAITĖMIS)
Bulviniai paplotėliai su sūriu
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Šventėms – tortas „Snickers“