VARŠKĖS - BULVIŲ KUKULAIČIAI
Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • varškė: 200 gramų
    • bulvių košė: 100 gramų
    • kiaušinių tryniai: 1
    • druska: žiupsnelio
    • miltai: 100 gramų
  • Padažui:
    • liesa grietinėlė: 200 mililitrų
    • pievagrybiai: 100 gramų
  1. Iš pradžių varškę ištrinkite su kiaušiniu, bulvių koše, miltais bei druska. Leiskite masei kiek "pailsėti", susistovėti. Paskui formuokite rutuliukus bei virkite maždaug 5 minutes pasūdytame vandenyje.
  2. Padažas: Pievagrybius nulupkite, supjaustykite riekelėmis bei apkepinkite truputį pasūdžius. Pilkite grietinėlę bei kaitinkite kol sutirštės. Išvirusius kukulius perdėkite į padažą bei palaikykite kelias minutes. Patiekite ir skanaukite!
  3. Pastebėjimas: Gavosi labai gardūs kukuliai, minkštučiai bei švelnaus skonio. Varškę aš pati naudojau pertrintą, dėl šios priežasties kukuliai gavosi be jokių varškės matomų dalelių.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно