Tobulas cukinijų apkepas su sūriu










Paskelbė:
04 Gruodžio 2020
Ingredientai
20x30 cm stačiakampiai formai

500 g cukinijos
1 vidutinis svogūnas
1 didelė morka
200 g neriebios šviežios šoninės
50 g Čederio sūrio
50 g Parmezano sūrio
120 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
4 vidutiniai kiaušiniai
4 šaukštai aliejaus
Druskos ir pipirų pagal skonį

Gaminimo eiga

  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Jei reikia, patepkite kepimo indą riebalais.
  2. Cukinijas sutarkuokite burokine tarka ir nusunkite skystį. 
  3. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite susmulkintą šoninę, kol apskrus. Dėkite smulkintą svogūną, tarkuotas morkas ir dar truputį pakepkite. Nukelkite nuo ugnies.
  4. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakite ąsotėlyje su aliejumi.
  5. Į didelį dubenį dėkite cukinijas, keptą šoninę su svogūnais ir morkomis, tarkuotus abiejų rūšių sūrius, berkite miltus, supilkite kiaušinių-aliejaus plakinį. Pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  6. Sukrėskite paruoštą tešlą į kepimo indą, išlyginkite paviršių.
  7. Kepkite apie 45 minutes arba kol gražiai apskrus ir apkepas sutvirtės.

Patiko? pasidalink:
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:


Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно